Nicole even voorstellen:
Al vanaf mijn kinderjaren heb ik een speciaal gevoel voor
chocolade en heb daar inmiddels mijn werk en ambacht van gemaakt. Na mijn specialistische opleiding in
Antwerpen, de bakermat van de chocolatiers, heb ik stages gelopen bij o.a. Patisserie/Chocolaterie de Beare in
Brussel en Patisserie/Chocolaterie de Pompadour in Amsterdam. Na de opleiding succesvol te hebben afgerond ben
ik het vak in de praktijk gaan leren bij twee bedrijven die beide Nederlands kampioen zijn, namelijk
Patisserie de Rouw en Patisserie Den Otter in Vught gevestigd. Nadat ik bij deze bedrijven veel gezien en
geleerd heb,ben ik in 2004 mijn eigen 'Chocolaterie Nicole' begonnen.
Daar ben ik aan de slag gegaan om chocolade in allerlei vormen en combinaties te vervaardigen tot heerlijke
kunststukjes.Als basis dienen altijd de allerbeste ingrediënten, maar vooral ook met een persoonlijke 'touch'
doordat ik alle producten zorgvuldig en met veel liefde met de hand maak. Ook probeer ik in mijn producten altijd
een stuk creativiteit te leggen in samenstelling en vorm, maar ook in fraaie en originele verpakkingen die ik
altijd zelf met zorg selecteer en die mijn producten nog meer uitstraling geven.
Ik hoop dat u van mijn producten zo zult genieten dat de bijzondere momenten van het leven daardoor nog meer
cachet krijgen en u ook iets gaat beleven van dat speciale gevoel dat het bijzondere product chocolade teweeg
brengt...
|